برگزیده ها
1402/1/28 دوشنبه
قابل توجه داوطلبان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه پیام نور
قابل توجه داوطلبان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه پیام نور تمدید مهلت ثبت نام و ویرایش رشته های مورد پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد واحدهای آزاد تجاری –صنعتی مستقر در مراکز کیش و قشم دانشگاه پیام نور به گزارش روابط عمومی، مهلت ثبت نام و امکان ویرایش رشته های مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه پیام نور، (صرفاً براساس سوابق تحصیلی) از روز شنبه مورخ 1402/01/26 آغاز و تا روز یکشنبه 1402/02/03 از طریق سامانه جامع آموزشی دانشگاه به آدرس Reg.pnu.ac.ir فراهم خواهد بود. داوطلبان گرامی میتوانند در بازه اعلام شده نسبت به ثبت نام و ویرایش رشته نظر خود اقدام نمایند. جهت دسترسی به دفترچه راهنما و عناوین رشته محل ها بر روی لینک های زیر کلیک نمایید. ضمناً شایان ذکر است مهلت مذکور قابل تمدید نخواهد بود.

قابل توجه داوطلبان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه پیام نور