1400/10/15 چهارشنبه
بزرگداشت شهادت سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی ، گرامیداشت ۹ دیماه و شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها در دانشگاه پیام نور استان لرستان

دومین آیین «سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» با حضور دکتر سپه وند،رئیس دانشگاه و حجت الاسلام گراوند،نماینده نهاد رهبری در دانشگاه، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه پیام نور استان لرستان گفت: اگر جامعه امروز به الگو نیاز دارد، بهترین و در دسترس‌ترین الگوها امثال شهید حاج‌قاسم سلیمانی هستند که با وجود همه سختی‌ها و موانع توانستند با صدق و اخلاص خود به آرزوی دیرینه‌شان که همان شهادت است، برسند

دکتر سپه وند در ادامه ی این نشست، شهید سلیمانی را نماد انسانیت و مدیریت تراز تمدن نوین ایرانی- اسلامی دانست و در ادامه به تبیین
ساحت های وجودی سه گانه شهید سلیمانی پرداخت و افزود؛ شهید سلیمانی نه فقط یک شخصیت شاخص مقلدساز، بلکه یک سبک زندگی ایرانی - اسلامی جریان ساز و فراتر از این دو یک  مکتب حهانی انسان ساز است.

دکتر سپه وند افزود؛ دال مرکزی متمایز کننده ی شخصیت، سبک و مکتب سلیمانی، با تمرکز بر دو گانه ی "خود و خدا" قابل فهم و تفهیم است؛ گذار از خود به خدا، عبور از خودبینی و رسیدن به خدابینی، عدول از خودخواهی و  نیل به خداخواهی، امتناع از خودمحوری و اتکال به خدامحوری و در نهایت نفی خودپرستی و اثبات خداپرستی، مسیر نورانی ای است که شهید سلیمانی را "از مقامات تبتل تا فنا / پله پله تا ملاقات خدا" رسانده است.

دکتر سپه وند در بخش پایانی سخنان خود با نگاهی تحلیلی به تطبیق شخصیت، سبک و مکتب سلیمانی با محوریت دوگانه ی "خود و خدا" در منظومه ی فکری حافظ در غزلیات پرداخت و در نهایت برخی ابعاد وجودی ساحت شخصیتی سردار دلها را فراتر از حد توصیف و توقع گفتمان لسان الغیب دانست.