1400/11/16 شنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور زمان ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد پیام نور اعلام شد/ مدارک لازم برای ثبت نام

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت نام  پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ظرفیت بهمن ماه 1400 دانشگاه پیام نور از 18 بهمن ماه لغایت 23 بهمن ماه به صورت غیرحضوری از طریق سامانه گلستان دانشگاه به نشانی reg.pnu.ac.ir انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری ضمن تبریک به کلیه پذیرفته شدگان ، مدارک لازم برای ثبت نام غیرحضوری را شامل؛ « تصویر صفحه اول / صفحه توضیحات شناسنامه پشت و روی کارت ملی» ، « عکس 4*3 با زمینه روشن»، « اصل مدرک کارشناسی»، « اصل مدرک کاردانی برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته» و « مدرک مشخص کننده نظام وظیفه (ویژه آقایان)عنوان کرد.
وی افزود: کلیه پذیرفته شدگان باید تصویر مدارک لازم را  با فرم JPG یا JPEG و حجم هر تصویر حداکثر 250 کیلوبایت برای بارگذاری در هنگام ثبت نام آماده کنند.