1400/11/19 سه‌شنبه
موسسات فراگیر مجری برگزاری دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور نیستند

موسسات فراگیر مجری برگزاری دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور نیستند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور  واحد کوهدشت: موسسات در حال تبلیغ دوره های فراگیر به هیچ عنوان مجری رسمی برگزاری دوره های کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور لرستان نیستند و داوطلبان توجه داشته باشند که پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان فقط از طریق   ثبت نام در سایت سازمان سنجش آموزش کشور امکان پذیر است.

ضمن هشدار به تمامی داوطلبان تحصیل در دوره های فراگیر ارشد ثبت نام و شرکت در این موسسات برای آمادگی دوره های فراگیر است و هیچ گونه حقی را برای داوطلب به منظور تحصیل در دانشگاه پیام نور ایجاد نمی کند.

در حال حاضر هماهنگی های لازم با سازمان سنجش درخصوص مجوز ثبت نام در حال پیگیری است، از داوطلبان خواهشمندیم اطلاعیه های مربوط به فراگیر ارشد را از طریق پرتال دانشگاه به نشانی www.pnu.ac.ir و یا سایت سازمان سنجش پیگیری و برای کسب اطلاعات بیشتر نیز صرفا از طریق سایت سازمان سنجش اقدام کنند.