1400/12/11 چهارشنبه
مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره خدمات آموزشی و امتحانات دانشگاه پیام نور لرستان برگزار شد

🔻🔺به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور لرستان:مراسم تودیع و معارفه رییس آموزش دانشگاه پیام نور لرستان با حضور دکتر سپه وند،مسئول نهاد رهبری در دانشگاه و مدیران ستادی برگزار شد.

🔻دکتر سپه وند رییس دانشگاه پیام نور لرستان ضمن قدردانی از تلاشهای  «سید مهدی شاهرخی» رییس سابق آموزش، «ناصر نظری» را به عنوان رییس آموزش جدید این دانشگاه معرفی کردند.

🔻دکتر سپه وند، در این مراسم تاکید بر رعایت دقیق مقررات و آیین نامه های آموزشی و استفاده ی بهینه از توان تمامی کارکنان امور آموزشی در جهت پیشرفت و بهبود امور آموزشی را از مهم ترین وظایف آقای نظری به عنوان رییس امور آموزشی دانشگاه پیام نور لرستان برشمرد.

🔻در این جلسه با حکم دکتر سپه وند جناب آقای سنجری به عنوان مسئول برنامه و بودجه،جناب آقای شاهرخی به عنوان مسئول آموزشهای آزاد منصوب شد.

🔻در پایان این مراسم لوح تقدیر و هدایایی از سوی ریاست دانشگاه و دفتر نهاد رهبری، به رسم تقدیر به جناب آقای شاهرخی،سرکار خانم زینی وند اهدا شد.