1401/7/16 شنبه
سرپرست دانشگاه پیام نور لرستان: دانشگاهیان، مرجع روشنگری برای پاسداشت فرهنگ فاخر و تمدن اصیل ایرانی-اسلامی هستند

:small_orange_diamond:ایسنا/لرستان سرپرست دانشگاه پیام نور لرستان گفت: دانشگاهیان، مرجع روشنگری برای پاسداشت فرهنگ فاخر و تمدن اصیل ایرانی-اسلامی هستند.

:small_blue_diamond:عزت الله سپه‌وند در آیین افتتاحیه ضیافت اندیشه اساتید که در دانشگاه پیام نور خرم آباد برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاهیان، مرجع روشنگری، هدایتگری و کنشگری جامعه برای پاسداشت فرهنگ فاخر و تمدن اصیل ایرانی-اسلامی هستند.

:small_orange_diamond:وی با اشاره به مرجعیت تاریخی نهاد علم و اهل دانش در سیر تمدنی ایرانیان، به تعریف و کارکرد دانشگاه در جهان معاصر و به‌ویژه در عرصه رویارویی‌های شناختی (جنگ نرم)، بر نقش ویژه نخبگان دانشگاهی در تقابل‌های بین الاذهانی حوزه تهاجم فرهنگی تأکید کرد.

:small_orange_diamond:وی همچنین افزود: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های اساتید دانشگاه، معرفیِ اقناع آمیزِ تمدنِ فاخرِ ایرانی-اسلامی به‌ویژه نگاه متعالی این فرهنگ به زنِ نجیب و عفیف ایرانی در مقابل نگاهِ ابزاریِ نافرهنگِ غربی به زن معاصر است.

:small_red_triangle::small_red_triangle_down:مشروح و منبع خبر؛