1401/7/24 یکشنبهمعاون آموزشی و پژوهشی، دانشگاه پیام نور لرستان، دکتر هادی یگانه خبر داد؛
🔸جهش چشمگیر جذب دانشجویان کارشناسی ارشد و خیز دوم گسترش تحصیلات تکمیلی

معاون آموزشی و پژوهشی، دانشگاه پیام نور لرستان، دکتر هادی یگانه خبر داد؛

🔸جهش چشمگیر جذب دانشجویان کارشناسی ارشد و خیز دوم گسترش تحصیلات تکمیلی

🔸به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور لرستان، دکتر هادی یگانه با اشاره به  اینکه، این دانشگاه در سال جاری جهش چشمگیری در زمینه جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی داشته است افزود؛   در سال جاری نسبت به سال گذشته، به طور میانگین رشد سه و نیم برابری را در زمینه پذیرش دانشجو در چهار مرکز دانشگاهی مجری رشته های تحصیلات تکمیلی در سطح استان (خرم آباد، بروجرد، الشتر، الیگودرز) شاهد هستیم.

🗓یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱

🔸وی خاطرنشان کرد؛ این افزایش صرفاً در رشته های قبلی بوده و با توجه به ظرفیتهای موجود در دانشگاه پیام نور لرستان به ویژه در حوزه ی برخورداری از اعضای هیئت علمی خبره، تجهیزات و فضای آموزشی، درخواست راه اندازی بیش ۱۲ رشته  کارشناسی ارشد تازه از طریق سامانه دفتر گسترش وزارت علوم در حال پیگیری است.  این دانشگاه در راستای توسعه و تسهیل فرایند ارتباط دانشجویان و اساتید با جامعه و صنعت نسبت به راه اندازی مرکز رشد مشترک با پارک علم و فناوری استان اقدام کرده و تفاهم‌نامه‌ای در این خصوص در شرف انعقاد بین ریاست محترم  دانشگاه پیام نور لرستان و ریاست پارک علم و فناوری استان است.  در زمینه ایجاد ارتباط میان اساتید و پژوهشگران و ایجاد فضای تبادل علمی، دانشگاه پیام نور مرکز خرم آباد در نظر دارد که دومین دوره همایش ملی زبانهای بومی زاگرس را در مرکز خرم‌آباد برگزار نماید و در این خصوص مجوزهای لازم از سازمان مرکزی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور و پایگاه استنادی جهان اسلام اخذ کرده است.