1402/1/19 شنبه
رییس دانشگاه پیام نور لرستان در نخستین نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای لرستان در سال جدید تاکید کرد؛ 🔷️هدف جنگ شناختی و ضدفرهنگی دشمن از ترویج ناهنجاریهای اجتماعی، انشقاق درونی ملت نجیب ایران است.

🔶به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نورکوهدشت ، در نشستِ استانی ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه لرستان، دکتر سپه وند رییس دانشگاه پیام نور لرستان ضمن تاکید بر ضرورت انسجام، هماهنگی و هم افزایی جامعه ی دانشگاهی استان، هدف جنگ شناختی  و ضد فرهنگی دشمن از ترویج بی حجابی، انشقاق درونی ملت نجیب ایران دانست و خواستار کنشگری فعال جبهه ی علمی- فرهنگی دانشگاههای استان با هدف جذب حداکثری جامعه ی دانشجویی استان به فرهنگ ناب، فاخر و ارزشمند ایرانی-اسلامی شد.

🔶در این نشست، رؤسای دانشگاه‌های مختلف لرستان، مسئولان نهادهای نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، معاونان فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه‌ها به ارائه ی دیدگاههای خود در زمینه مسائل کلان فرهنگی حاکم بر فضای دانشگاهی استان و مهمترین برنامه های پیش رو پرداختند.