1402/2/31 یکشنبه
در نشصت و هشتمین نشست شورای ناتک دانشگاه پیام نور لرستان تاکید شد؛ آمادگی مرکز/واحدهای ۹ گانه دانشگاه پیام نور لرستان برای برگزاری آزمونهای پایان نیمسال دوم ۲-۱۴۰۱

در نشصت و هشتمین نشست شورای ناتک دانشگاه پیام نور لرستان تاکید شد؛

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور لرستان، جلسه آمادگی امتحانات نیمسال دوم ۲- ۱۴۰۱ شنبه ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور ریاست  دانشگاه پیام نور لرستان، مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت،  معاون آموزشی و پژوهشی، معاون اجرایی، مدیر حراست، مدیرفناوری و  مسئول آزمونها و سایر اعضای شورای ناتک برگزار شد.

در این نشست، مدیر ناتک استان به عنوان دبیر جلسه ابتدا مصوبات جلسه قبل را بیان و سپس در خصوص تاکید دفتر مرکزی نظارت  دانشگاه مبنی بر برگزاری امتحاناتی مطلوب و نکات ضروری در خصوص شرایط  و آمادگی  هرچه بهتر مراکز/واحدها برای برگزاری هرچه بهتر امتحانات مطابق ابلاغیه های ارسالی پرداخت.
در ادامه اعضا به تبادل نظر پرداختند و  سپس ریاست دانشگاه  پیام نور استان انتظارات دانشگاه را از همکاران مطرح کردند.
 بازدیدهای قبل از آزمون از  مراکز /واحدها تا قبل از شروع امتحانات از مهمترین تصمیمات این شورا بود.