1400/10/20 دوشنبهدکتر مهدی محمدی سرپرست جدید اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور شد.
سرپرست جدید اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور کوهدشت طی حکمی از سوی ریاست عالیه دانشگاه پیام نور و به پیشنهاد معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دکتر مهدی محمدی به عنوان سرپرست جدید اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور منصوب شد.

در حکم وی آمده است: امید است با استمداد از عنایات حق تعالی، درایت و تدبیر و بهره مندی از همکاران ارجمند و نیز استفاده از ظرفیت های موجود دانشگاه در راستای تقویت و تعالی فرهنگی و ارزش های اسلامی و ایرانی، در راه تحقق اهداف دانشگاه و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و موید باشید.

لازم به ذکر است که دکتر محمدی عضو علمی رشته مدیریت دانشگاه می باشد که مراسم معارفه وی امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.