1402/10/24 یکشنبه
قدردانی از خانواده های معظم شاهد و همکاران فعال در حوزه ی ترویج فرهنگ حجاب و عفاف دانشگاه پیام نور لرستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور کوهدشت، در مراسمی که به همت حوزه مقاومت حضرت امیر (ع) ادارات کل استان لرستان با مشارکت دانشگاه پیام نور و به میزبانی دانشگاه فرهنگیان با حضور حجت الاسلام والمسلمین درویش پور، نماینده ولی فقیه در سپاه استان و مدیران کل استان برگزار شد از بانوان محجبه و فعال در حوزه ی ترویج فرهنگ حجاب و عفاف ادارات کل استان قدردانی شد.
در ابتدای مراسم در راستای اکرام خانواده معظم شاهد از خانمها افسانه بیرانوند و خانم نرگس بارانی بیرانوند  و در ادامه نیز از خانمها منصوره زینی وند، فریده حقانی و ناهید حاجی زاده به نمایندگی از کارکنان فعال در حوزه ی ترویج فرهنگ حجاب و عفاف دانشگاه پیام نور لرستان با اهدای لوح سپاس قدردانی به عمل آمد.