1402/12/22 سه‌شنبه
تشکیل شورای هم اندیشی استادان دانشگاه پیام نور لرستان

حجت الاسلام رحیمی نژاد در نخستین جلسه شورای هم اندیشی استادان دانشگاه پیام نور لرستان بیان کرد: فلسفه وجودی طرح هم اندیشی این بود که یک گردهمایی از استادان دانشگاه ایجاد کرد تا نتایج آن تصمیم ساز باشد و به فرآیند تصمیم گیری در مدیریت‌های دانشگاه کمک کند و این یعنی از ظرفیت‌های علمی و فرهنگی استادان در راستای ارتقای دانشگاه استفاده بهینه شود.
در ادامه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نور لرستان خاطر نشان کرد: اهداف جلسات هم‌اندیشی باید در این عرصه‌ها باشد:

۱. تقویت بنیه بینش علمی دینی انقلابی تربیتی استادان دانشگاه
۲. گسترش تعامل مسئولان و مدیران دانشگاه با نخبگان دانشگاهی
 ۳. زمینه سازی برای تقویت مشارکت استادان دانشگاه در فرایند تصمیم‌سازی
۴. زمینه سازی برای آزاد اندیشی روشمند استادان دانشگاه

همچنین در این جلسه تصمیم گرفته شد که در عرصه معرفتی، تربیتی، فرهنگی و تفریحی استادان این دانشگاه برنامه‌هایی برگزار شود، و تمهیداتی برای برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی نقد و مناظره  ایجاد شود. در این مناظره ها هر یک از استادانی که اعضای این هم اندیشی هستند موضوع کاربردی را انتخاب و به هم اندیشی و مناظره خواهند گذاشت.